keuringsresultaten 2011

Centrale kering Noord-Holland – Utrecht, Hoofddorp;

Armin van ’t Leestensch Hof (Anthony van de Wortel) werd de zesde veulenkampioen op rij uit onze stal, terwijl Caree van ’t Leestensch Hof (Whetu) reserve kampioene werd.
Waylon van ’t Leestensch Hof (Whetu) werd 1b bij de hengstveulens.

Bij de jaarling-merries werd Caya van ’t Leestensch hof 1b geplaatst.

Alhoewel we zelf geen tweejarige merries hadden, werd het een mooie rubriek voor Whetu, twee van zijn dochters kregen een eerste premie en stonden 1a en 1b (Annabel oet de Broekstreek enLise van ’t Leestensch Hof.

Bij de drie-jarige merries werd Cosette van ’t Leestensch Hof (Nordsee) 1a en opgenomen met 77 punten.
Bij de vierjarige merrie eindigde Comtesse van ’t Leestensch Hof als eerste (Nordsee), terwijl Loret van ’t Leestensch Hof (Nordsee) 1c. werd. Later werd Comtesse topt reserve-dag-kampioene uitgeroepen.

Lady van de Engelbertsweg werd 1a in de groep oudere merries en ze kreeg ook 1a bij de generatiegroep. Carmen van Brokert won de groep merries met afstammelingen.

Succes voor Whetu-nakomelingen:
Op de Centrale Keuringen in Drenthe en Friesland-Flevoland werden Whetu-nakomelingen jeugdkampioen. (Nichelle en Nadia van Landmansleven). Verder waren er jaargangstitels en/of eerste premies voor Maeije van de Ooste, Farida van’t Bakkershof, Merci van ’t Steengoed, Merle van ’t Steengoed.

Armin Veulenkampioen