Keuringsresultaten 2012

Centrale keuring Noord-Holland-Utrecht:

Onze paarden haalden mooie resultaten op de Centrale Keuring Noord-Holland-Utrecht. Vooral Omdat we vooral eigen fokproducten in de baan hadden waren we extra trots; ook op onze hengsten Nordsee en Whetu die te boek staan als de vaders van de jonge paarden:

Nymo van ’t Leestensch Hof (Nordsee x lady van de Engelbertsweg), 1 a hengstveulens. Nymo liet een ongekende draf zien, hij “vloog” werkelijk door de baan! Hij kreeg hiervoor een groot compliment van juryvoorzitter Jan Oonk.

Tess van ’t Leestensch Hof (Whetu x Topdame van de Wortel ), 1a merrieveulens en algemeen veulenkampioen.

Colette van ‘t Leestensch Hof, 1b merrieveulens en reserveveulenkampioen.

Caya van ’t Leestensch hof (Whetu x Carmen van Brokert), 1a tweejarige merries, jeugkampioene.

Bij de drie-jarige merries, werden twee Whetu-dochters opgenomen met 76,5 punten en tevens 1a en 1b. Lise van ’t Leestensch Hof (Lady van de Engelbertsweg) van de familie Sinnecker mocht als eerste opstellen, Annabel oet de Broekstreek (Anika van de graspeel, fokker fam. Rozema) van José Hes-Hunnekink, als tweede. De opnames van Whetu dit jaar waren geweldig. Deze twee merries bleken uiteindelijk de twee met het laagste aantal punten!

 Lise van ’t Leestensch Hof (eigenaar: fam. Sinnecker)

Lise van ’t Leestensch Hof (eigenaar: fam. Sinnecker)

Loret van ’t Leestensch Hof (Nordsee x lady van de Engelbertsweg), 1 a vier t/m zesjarige merries, dagkampioene.

loret elite

Loret gefotografeerd door Bob Schouten in 2010

Comtesse van ’t Leestensch Hof, 1 c vier t/m zesjarige merries.

Lady van de Engelbertsweg (op haar 18de!) 1 b merrie 7 jaar en ouder

Generatiegroep: 1a Carmen van Brokert, 1b lady van de Engelbertsweg

Merries met afstammelingen: 1a lady van de Engelbertsweg, 1b Carmen van Brokert.

Lady van de Engelbertweg werd ster verklaard. Een mooie prestatie na een indrukwekkende carrière, waarbij Lady zelf mooie resultaten haalde maar vooral ook haar nakomelingen diverse kampioenschappen behaalden. Lady presteerde in dit opzicht in Midden-Beemster voortreffelijk.
Haar hengstveulen stal in de hengstveulenrubriek de show, haar dochter Lise werd beste drie-jarige en haar andere dochter, Loret werd dagkampioene!
Lady kreeg tot nu toe 14 veulens, waarvan er twee gestorven zijn. Een aantal van haar nakomelingen zijn de grens over gegaan (Zweden, Duitsland, Engeland) andere paarden doen het goed in sport en of fokkerij. Lady werkt zelf nog iedere dag op onze zorgboerderij.

CK 2012 1 CK 2012 2 lady stand